Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

03-09-2020

Formació en digitalització i promoció online adreçada a negocis de proximitat

Potser t'agradaria compartir...

Formació en digitalització i promoció online adreçada a negocis de proximitat

Després de la primera edició finalitzada el passat mes de juliol, la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona posa en marxa la segona edició de l’Itinerari formatiu i d'assessorament individualitzat en digitalització i promoció online adreçada a negocis de proximitat de la demarcació de Tarragona, per tal de fer front a la crisi econòmica provocada per la COVID-19 i contribuir a la reactivació del comerç minorista.

 

Aquesta formació té una durada total de 3 setmanes en què es realitzaran sis sessions de formacions virtuals, que es complementaran amb trobades virtuals individuals en les quals les persones participants en l'itinerari rebran assessorament en matèria de digitalització i promoció on-line.

 

 

L’accés a l’itinerari és gratuït i per participar-hi cal realitzar una sol·licitud d'inscripció prèvia, abans del dia 9 de setembre, mitjançant aquest enllaç de la web de la Unitat d'Emprenedoria.

 

Si se superen les 30 inscripcions, es donarà prioritat a aquelles sol·licituds de negocis comercials i ubicats en municipis de menys de 20.000 habitants, deixant les restants sol·licituds en llista d'espera per a una propera edició.

Potser t'agradaria compartir...