Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-09-2020

Es reprenen les sessions d’assessorament laboral de la XOBP

Potser t'agradaria compartir...

Es reprenen les sessions d’assessorament laboral de la XOBP

La Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès (XOBP), de la qual en forma part Sant Jaume dels Domenys, té com a objectiu la inserció laboral de les persones candidates.

 

Amb aquesta premissa duu a terme accions per a capacitar persones en situació d’atur per a què adquireixin les habilitats i les competències requerides per als llocs de treball que ofereixen les empreses de la comarca, amb atenció i orientació personalitzada, a les que s’ofereix formació en competències transversals necessàries en el mercat laboral actual i se les dona accés a les ofertes laborals de la comarca.

 

Una tècnica de la XOBP es desplaça fins a Sant Jaume dels Domenys per atendre les persones que sol·liciten cita prèvia. Aquest mes de setembre seran els divendres 4 i 18 pel matí.

 

Si hi esteu interessades, podeu contactar la XOBP a través del Servei d’Ocupació de l’ajuntament de Sant Jaume per correu electrònic a gguasch@santjaumedelsdomenys.cat o per telèfon al 977 677 113 els dilluns de 9 a 13 i de 16 a 19 h i de dimarts a divendres de 9 a 14 h per sol·licitar entrevista.

Potser t'agradaria compartir...