Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

03-07-2020

Si volies donar sang el 6 de juliol i no has pogut reservar hora, contacta'ns

Potser t'agradaria compartir...

Si volies donar sang el 6 de juliol i no has pogut reservar hora, contacta'ns

El dilluns, 6 de juliol, vindran del Banc de Sang i Teixits per una campanya de donacions de sang. Les persones interessades en donar-ne han hagut d’omplir una fitxa a través d’internet per reservar l’hora.

 

Un cop més s’ha mostrat la solidaritat del veïnat i les cites disponibles es van exhaurir ràpidament.

 

Segurament moltes de les persones que haurien volgut participar s’han quedat sense poder inscriure’s. Per aquest motiu, la delegada del Banc de Sang a Sant Jaume i la regidoria de Sanitat han sol·licitat ampliar la capacitat per poder atendre més donacions.

 

El Banc de Sang ha respost que per causes d’organització no poden desplaçar més mitjans que puguin permetre que més gent faci donació, però ha proposat com alternativa, tornar a venir en una data no concretada del mes d’agost.

 

Per aquest motiu, preguem a tota aquella persona que no hagi pogut inscriure’s, que segueixi interessada en donar i que tingui disponibilitat per venir el dia que s’assigni a l’agost, que enviï un correu electrònic a l’adreça culturastj@santjaumedelsdomenys.cat

 

En el correu no cal que poseu cap dada personal, només es pretén visualitzar la quantitat de persones que podrien apuntar-se en la nova campanya. D’acord amb la resposta que s’obtingui, es sol·licitarà formalment que vinguin un altre cop. L’enviament del correu no significarà la reserva de plaça ni prioritat a l’hora d’inscriure’s, ja que aquesta gestió només es pot fer personalment a través del web del Banc de Sang. En el cas de què s’assoleixi el nombre de persones per programar la nova campanya, es tornarà a fer difusió pels mitjans habituals (web, Domenys Ràdio, eBando i xarxes socials).

Potser t'agradaria compartir...