Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-06-2020

Presentat el llibre recull amb tots els monuments als Donants de Sang de Catalunya

Potser t'agradaria compartir...

Presentat el llibre recull amb tots els monuments als Donants de Sang de Catalunya

Dimecres, 10 de juny, es va fer la presentació del llibre recull ”Monuments als donants de sang”, que es pot consultar en format digital.

 

La Federació Catalana de Donants de Sang, creadora del llibre amb la catalogació de totes les obres "Homenatge als Donants de Sang" inaugurades fins al moment arreu del país, és una de les entitats socials catalanes que més promou l'art escultòric a Catalunya.

 

L’entitat té com a objectius principals aglutinar, fomentar i divulgar la donació altruista de sang i plasma a Catalunya. Seguint aquestes fites han liderat, arreu del territori, la construcció de més d'un centenar d'escultures dedicades als donants de sang, contribuint així a l'enriquiment del patrimoni cultural i social.

 

El recull està ordenat alfabèticament i indexat pel nom de cada Associació de Donants de Sang, entre les quals la del Baix Penedès, on fins ara només s’inclou el municipi de Sant Jaume dels Domenys, l’únic de la comarca que ha erigit i inaugurat una escultura commemorativa, situada al davant del Consultori Municipal.

 

Podeu consultar el llibre en aquest enllaç

Potser t'agradaria compartir...