Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

18-05-2020

S'obren les inscripcions del Casal d'estiu 2020

Potser t'agradaria compartir...

S'obren les inscripcions del Casal d'estiu 2020

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys organitza el Casal d’estiu del 29 de juny al 14 d’agost

 

Degut a la situació d’anormalitat que patim amb els efectes provocats per la covid-19, el Casal d’estiu s’ha hagut de programar tenint en compte les mesures de prevenció i de seguretat que s’han d’extremar per evitar contagis.

 

La gestió del Casal d’estiu s’ha confiat a +klleure, una empresa catalana especialitzada en la gestió de serveis educatius, esportius i de lleure en diverses escoles, instituts, ajuntaments i empreses d'arreu del Penedès, de l’Anoia i del Garraf.

 

El casal va adreçat a infants de P3 a 6è de primària i compta amb l'equip de monitors/es de l'Agrupament Escolta de Sant Jaume dels Domenys "Els Xarel.los", que seguirà els protocols i les indicacions de les autoritats sanitàries referent a les mesures de seguretat i de prevenció i que vetllarà per a què el casal tingui una vessant educativa i emocional, a banda de la intrínseca vessant lúdica que tenen tots els casals de vacances.

 

No es podrà fer una reunió de pares, però l’equip de monitors enviarà tota la informació referent als protocols que seguiran quant a mesures de seguretat, la programació de les activitats, sortides, materials necessaris... per correu electrònic.

 

La intenció és iniciar el casal el dia 29 de juny i finalitzar-lo el dia 14 d'agost, però tot dependrà de l’evolució de la pandèmia ocasionada per la covid-19 i de les mesures que el govern vagi traslladant per fer-hi front. Així doncs, les dates i la tipologia d’activitats són susceptibles de patir modificacions. Podeu consultar la programació setmanal al web de +klleure i si voleu aclarir cap dubte o comentar qualsevol cosa sobre el casal, contacteu l'empresa al correu hola@meskelleure.cat

 

L’horari del casal serà de 9 a 13 h, amb servei d’acollida opcional de 8 a 9 h i servei de monitoratge al menjador, de 13 a 15 h.

Per poder realitzar el casal ha d’haver-hi un mínim de 30 inscrits i per als serveis d’acollida i el de monitoratge de menjador, caldrà un mínim de 8 infants fixes per setmana.

Els infants que accedeixin al servei de monitoratge de menjador, hauran de dur-se el menjar en carmanyola, així com els estris necessaris (coberts, plats, gots, tovallons,...).

 

El període d’inscripcions serà del 19 de maig al 3 de juny i només es podran fer online a través del web www.meskelleure.cat. Una vegada finalitzada la inscripció, rebreu un e-mail amb els serveis o activitats que us heu inscrit juntament amb una contrasenya i codi d’usuari per poder accedir a l’app de TPVEscola (disponible per Android i iOS).

 

A l’arxiu annexat podeu consultar tota la informació del Casal d'estiu (el programa, els preus i les passes que haureu de seguir per formalitzar les inscripcions).

 

Potser t'agradaria compartir...