Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

15-05-2020

Obtén el teu identificador digital per fer tràmits amb l’administració

Potser t'agradaria compartir ...   
Obtén el teu identificador digital per fer tràmits amb l’administració

Els avenços en tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) estan condicionant molts aspectes en el dia a dia de la societat. Les comunicacions basades en l’ús de l’internet s’han imposat a altres mètodes més tradicionals i l’administració pública no és una excepció a l’hora d’utilitzar-les.

 

Els ajuntaments posen la informació a l’abast de la població a través de les xarxes socials i dels canals als que s’accedeixen per internet. L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys compta amb web oficial, canal d’eBando, perfils a Facebook, Instagram i Twitter.

 

Amb l’estat d’alarma decretat per contenir els contagis de la covid-19, les oficines del consistori han estat tancades al públic i el personal ha fet teletreball des dels seus domicilis gràcies al potencial que representen les TIC. Les persones que han requerit una comunicació amb qualsevol dels departaments o de l’equip de Govern, han pogut fer-ho també a través d’internet. Per fer certes gestions i tramitacions els ha calgut una identificació digital que cada cop més serà necessària per poder accedir a aquests serveis.

 

L’idCAt mòbil és una eina que permet obtenir un identificador digital per fer tràmits amb l'administració a partir d'una contrasenya al mòbil.

 

En aquest enllaç de Youtube podeu veure el vídeo que ha preparat l’Oficina Jove del Baix Penedès, en el que s’explica d’una manera senzilla les passes que cal fer per obtenir l’identificador digital d’idCAT mòbil.

Potser t'agradaria compartir ...