Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-05-2020

Es publica el nou calendari del contribuent per a l’any 2020

Potser t'agradaria compartir ...   
Es publica el nou calendari del contribuent per a l’any 2020

Degut a la propagació de la Covid-19 es van adoptar una sèrie de mesures per prevenir els contagis i d’altres per alleujar la càrrega econòmica a la ciutadania durant les primeres setmanes de la ciris.

 

Avui, 11 de maig, Sant Jaume dels Domenys, juntament amb altres municipis de l’Àrea de Salut del Camp de Tarragona, ha entrat en la Fase 1 establerta pel govern de l’Estat. Mica en mica, i sempre que no hi hagi un retrocés en els indicadors positius que s’estan obtenint els darrers dies, s’aniran aixecant les mesures més restrictives que s’han aplicat pel Decret de l’estat d’alarma i s’aniran incorporant d’altres fins aconseguir la plena normalització de la situació.

 

Una de les primeres mesures que es van establir va ser la suspensió temporal del cobrament d’impostos i tributs municipals. Ara s’ha aprovat un nou calendari que recull els terminis de cobrament d’aquells tributs dels quals l’ajuntament n’és el titular. L’ajuntament ha fixat les noves dates esglaonant-les el màxim possible que permet la normativa per tal de perjudicar el mínim possible a les persones contribuents.

 

Al calendari adjunt podeu veure els terminis per fer els pagaments i les dates en què es posarà a cobrament per a qui els hagi domiciliat (15 dies abans del venciment del termini de l’aportació voluntària).

 

BASE, l’entitat de la Diputació de Tarragona que gestiona els cobraments, enviarà per correu postal als domicilis de les contribuents, els rebuts per fer els pagaments o per informar de les dates en què es domiciliaran, segons cada cas.

Potser t'agradaria compartir ...