Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

28-04-2020

La Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès busca 75 persones de la comarca

Potser t'agradaria compartir ...   
La Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès busca 75 persones de la comarca

Si tens més de 30 anys, no tens formació postobligatòria i estàs en situació d’atur des de fa entre 6 i 12 mesos, ara tens l’oportunitat de connectar amb el món laboral a través de la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès (XOBP).

 

El XOPB, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, tornen a impulsar el projecte “Connecta amb el món laboral”, una iniciativa formativa i d’acompanyament que ofereix atenció i orientació personalitzada per a la inserció laboral.

 

Les persones que reuneixin els requisits i que estiguin interessades, podran accedir a formació en competències transversals necessàries en el mercat laboral i a les ofertes laborals de la comarca gestionades per la Xarxa. Una de les formacions previstes és un curs de control numèric, que capacitarà en aquesta especialització amb potencial d’ocupació al territori.

 

Per a més informació, contacteu amb qualsevol dels serveis d’ocupació municipals que hi ha a la comarca. Cerqueu el que us vagi millor al web de la XOBP.

Potser t'agradaria compartir ...