Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

23-04-2020

Es presenta el "Diari de confinament", històries humanes en temps excepcionals

Potser t'agradaria compartir ...   
Es presenta el "Diari de confinament", històries humanes en temps excepcionals

Avui, diada de Sant Jordi, l'ajuntament presenta el llibre digital "Diari de Confinament", un recull d'històries escrites per la gent del poble que us podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina.

 

Aquest Sant Jordi és diferent per tots. No ens trobarem al carrer, però no podem deixar que la situació ens guanyi. Som persones amb il·lusions i plenes de vida que en un futur ens tornarem a abraçar i estimar en distàncies curtes. Podem estar-ne segurs!

 

Aquest Sant Jordi, festa tradicional arreu i al nostre poble, no trobarem els nois i noies de 6è de primària amb els mestres i les mestres de la nostra escola, l’escola Els Quatre vents, als carrers venent-nos roses i llibres per alegrar-nos aquesta diada.

 

Aquesta iniciativa ha fet que puguem gaudir d’aquest Sant Jordi 2020 d’una manera diferent a l’habitual i que alhora el podem compartir.

 

Aquest mes d’abril molta gent del poble s’ha bolcat perquè tinguem mascaretes per a tothom, perquè els carrers siguin nets i perquè el confinament sigui el menys angoixós possible per tots, amb activitats, idees i iniciatives altruistes. Tothom ha tret forces d’on a vegades no n’hi ha per ajudar els altres. Aquesta és la societat que tenim, i que ens agrada tenir.

 

El proper 2021 serà una diada diferent, excepcional, genial i plena de gent als carrers. I ho serà gràcies a la fortalesa que hem demostrat aquests dies i en concret aquest 23 d’abril del 2020.

 

Tot això passarà i, si bé no ho hem d’oblidar, ho recordarem com un dia en el que la gent de Sant Jaume dels Domenys no va voler deixar de viure un dia ple de cultura, tradició, participació i felicitat. Vindran dies millors. I el més important de tot és que tornarem a gaudir-los junts. Tots junts.

 

Feliç diada de Sant Jordi!

L'equip de Govern

Potser t'agradaria compartir ...