Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-04-2020

L’ajuntament ha repartit mascaretes a les 1.700 cases del municipi

Potser t'agradaria compartir...

L’ajuntament ha repartit mascaretes a les 1.700 cases del municipi

El repartiment, que va prioritzar les llars on conviuen persones grans o malaltes, va començar el 10 d’abril i ha finalitzat avui, 22 d’abril.

 

Les mascaretes han estat confeccionades per persones voluntàries del municipi que aquests dies s’han sumat a les iniciatives solidàries i han treballat de valent des de casa. Aquestes mascaretes, junt amb d’altres que es van rebre del CAP de l’Arboç, s’han entregat en paquets de 2 unitats, envasades i esterilitzades.

 

El repartiment domiciliari d’aquestes més de 2.500 mascaretes l’ha fet els membres de l’equip de Govern de l’ajuntament amb les mesures de precaució corresponents i garantint que tots els habitants de Sant Jaume dels Domenys poguessin disposar de mascareta.

 

En algunes llars no s'hi ha trobat els residents i no s'han pogut lliurar. Si aquest és el vostre cas, truqueu a l'ajuntament (977 677 113) i us les portaran.

 

L’Ajuntament agraeix l’esforç que han fet tots els voluntaris i voluntàries que han col·laborat en la confecció de les mascaretes i en totes les altres iniciatives solidàries que es duen a terme al municipi.

Potser t'agradaria compartir...