Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-04-2020

Recuperat un nou camí municipal a Lletger

Potser t'agradaria compartir ...   
Recuperat un nou camí municipal a Lletger

Des de fa uns dies, el nucli de Lletger ha recuperat un nou camí que s’havia perdut per la manca de manteniment i pel creixement de la vegetació. Es tracta del camí que s’agafa des del carrer Raval, al costat del pàrquing municipal, i que enllaça fins a la zona de la Roca. S’han recuperat un total de 182 m retirant la vegetació existent i consolidant el terreny.

 

Les tasques es van iniciar a finals de l’any passat quan la brigada de la Diputació de Tarragona va retirar tota la vegetació manualment. Tot seguit una empresa d’excavacions del municipi es va encarregar de les tasques de retirada de pedres, anivellació i compactació del camí amb material que l’ajuntament va cedir de forma gratuïta, procedent de les obres que va fer la Diputació de Tarragona a la carretera TP-2442 que va al Pla de Manlleu, el passat estiu.

 

El cost de la recuperació del camí de Lletger ha estat de 2.940,30 €.

 

Amb aquesta obra ja s’han recuperat dos camins des del passat juny al nostre municipi, després que al gener finalitzés també la recuperació del camí de la Torregassa. La intenció és ampliar la xarxa de camins municipals amb la recuperació dels que han quedat en desús, per fer-los transitables per al gaudi de les persones que cada cop més els fan servir per passejar a peu o en bicicleta.


Ubicació
200420 Camí municipal Lletger 01.JPG
200420 Camí municipal Lletger 02.JPG
200420 Camí municipal Lletger 03.JPG
Potser t'agradaria compartir ...