Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

16-04-2020

Es publica tota la documentació per accedir a les subvencions a entitats i societats pel 2020

Potser t'agradaria compartir ...   
Es publica tota la documentació per accedir a les subvencions a entitats i societats pel 2020

S’ha publicat el formulari únic per sol·licitar les subvencions per a entitats i societats corresponent a l’exercici 2020 i que tenen com a finalitat fomentar el desenvolupament d’activitats, programes i/o projectes culturals, esportius, juvenils, educatius i de conservació del medi natural impulsats per la societat civil al municipi, així com millorar la qualitat de vida de la ciutadania promovent la convivència i la cohesió social.

 

Les bases de la convocatòria es van aprovar al Ple extraordinari del 27 de gener i la convocatòria de les subvencions es va aprovar el 9 de març, abans de l’inici de la crisi sanitària. La partida pressupostària prevista per aquestes subvencions és de 70.143,30 euros.

 

L’atorgament de les subvencions funciona per concurrència competitiva, és a dir, els sol·licitants necessiten presentar una previsió de calendari d’activitats i d’ingressos i despeses durant l’any 2020. S’abandona definitivament el mètode anterior de convenis que ha dificultat enormement les justificacions i el cobrament de les subvencions dels anys 2018 i 2019.

 

Els terminis de presentació es troben paralitzats degut a l’estat d’alarma. La data límit d’admissió de sol·licituds serà just un mes després de la retirada de l’estat d’alarma i serà comunicada pels canals de difusió de l’ajuntament.

 

Tota la informació referent a les bases de les subvencions, la convocatòria per a l’any 2020, el formulari únic de sol·licitud i una guia de preguntes freqüents es troba ja disponible al web de l’ajuntament.

Potser t'agradaria compartir ...