Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

07-04-2020

Via Crucis de Divendres Sant a través de Domenys Ràdio

Potser t'agradaria compartir...

Via Crucis de Divendres Sant a través de Domenys Ràdio

Estem immersos en la Setmana Santa, una de les èpoques que es viu més intensament a l'Església.

 

Els feligresos i els col·lectius de religiosos des què es va decretar l'estat d'alarma el passat 14 de març han hagut de substituir les celebracions presencials a l'església per les televisives, seguir la missa a través de la ràdio i rebre missatges a través de les xarxes socials.

 

Segons Mossèn Alegret, qui s'encarrega de les parròquies de Santa Oliva, Llorenç i Sant Jaume dels Domenys, aquest és un moment important per l'església, tant el temps de Quaresma com la Pasqua. És per aquest motiu que són moltes les idees i propostes que ens ajuden a apropar-nos a les celebracions de Setmana Santa, encara que ens haguem de quedar a casa. Una d'elles és la que podreu escoltar a través de Domenys Ràdio aquest divendres.

 

A partir de les 12 del matí i en repetició a les 7 de la tarda, Mn. Alegret celebrarà el Via Crucis del Divendres Sant a través de les ones. Aquest Via Crucis està vinculat en els temps de pandèmia. Per aquest motiu s'han adaptat les meditacions que han estat escrites per Mn.Rafael Serra, rector de la Parròquia de Crist Rei de Reus i delegat de litúrgia de l'Arquebisbat de Tarragona. D'altra banda, Mn. Alegret fa celebracions a porta tancada cada setmana en les tres poblacions que gestiona.  

Potser t'agradaria compartir...