Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

25-03-2020

El 3 d'abril, dona sang a Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir ...   
El 3 d'abril, dona sang a Sant Jaume dels Domenys

Les donacions de sang sempre fan falta. El Banc de Sang i Teixits de Catalunya informa que diàriament es necessiten 1.000 donacions per donar resposta a totes les necessitats dels hospitals i centres sanitaris.

 

Degut al Decret d'estat d'alarma en què ens trobem immersos s'ha notat una davallada en les donacions i ara més que mai fan molta falta. Per aquest motiu, des de les diferents delegacions, inclosa la de Sant Jaume dels Domenys, s'estan promovent campanyes de donacions de sang.

 

La propera al municipi serà el divendres 3 d'abril des de dos quarts de 6 de la tarda fins a les 9 del vespre a la Casa de Cultura. Normalment, les donacions al municipi es fan al CAP però per garantir les mesures de seguretat, sobretot la distància entre tots els donants i el personal sanitari, s'ha buscat un espai més ampli, en aquest cas la sala gran de la Casa de Cultura.

 

Per tal de tenir un control i que no hi hagi aglomeracions de gent a la sala, la Generalitat demana que tothom qui vulgui donar sang s'apunti a través del web donarsang.gencat.cat. Des d'allà també us podreu descarregar el document que s'omple abans de donar sang perquè ja el porteu complimentat des de casa (donarsang.gencat.cat/formulari) i es recomana que tots els donants, si no ho podeu fer, porteu un bolígraf per omplir el document al lloc de donació.

 

El Banc de Sang i Teixits exposa que el coronavirus no es contagia a través de la sang i que per tant, és un gest solidari i totalment segur.

 

Us recordem que els donants han de ser persones majors de 18 anys, que cal pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut.

 

 

Potser t'agradaria compartir ...