Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

13-03-2020

Actualització: Decret d'alcaldia amb les mesures preventives amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2

Potser t'agradaria compartir...

Actualització: Decret d'alcaldia amb les mesures preventives amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2

Avui, 13 de març de 2020, l'alcalde ha signat un Decret pel qual s'actualitzen les mesures que es van publicar ahir i que modifiquen el que s'establia sobre l'atenció al públic a les oficines de l'ajuntament. Les noves mesures en aquest sentit es recullen en el segon punt d'aquest Decret.

 

Davant la decisió d’elevar a fase d’EMERGÈNCIA 1 del pla d’emergències PROCICAT, per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya i en atenció a les mesures adoptades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys pren un seguit de mesures que seran d’aplicació des d’avui mateix i durant els propers 14 dies, podent-se ampliar i prorrogar en cas de necessitat.

 

Les mesures s’adequaran a l’evolució de l’epidèmia i s’atendran, en qualsevol cas, a les instruccions i directrius de les autoritats sanitàries i de l’evolució del pla d’emergències PROCICAT.

 

En virtut de les atribucions que m’han estat conferides,

 

RESOLC prendre les següents

 

MESURES:

 

Primer. Suspendre totes les activitats que es facin als equipaments següents i procedir al tancament de les instal·lacions:

- Camp de futbol municipal Palau i Rabassó

- Escola els Quatre Vents i Llar d’infants els Petits Arcs

- Casa de Cultura

- Centre Cívic

- Local social de Cornudella

- Escoles de Lletger i Papiolet

 

Segon. Es tanca l'atenció al públic presencial a l’edifici de l’Ajuntament i es suspèn l’agenda de visites.

L'atenció serà només telemàtica a través de la seu electrònica https://santjaumedelsdomenys.eadministracio.cat/info.0 , per telèfon, o per correu electrònic ajuntament@santjaumedelsdomenys.cat , de dilluns a divendres de 9 a 14h. Recordem que el telèfon de l’Ajuntament és el 977 677 113.

 

 

L’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys mantindrà informada a la població a través dels nostres canals d’informació habituals, web, eBando i xarxes socials. Igualment recomanem que la ciutadania segueixi tots els protocols determinats per la Generalitat de Catalunya.

Sant Jaume dels Domenys, 13 de març de 2020

Potser t'agradaria compartir...