Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

21-02-2020

Oferta de treball: 5 places de peó de brigada forestal

Potser t'agradaria compartir ...   
Oferta de treball: 5 places de peó de brigada forestal
El Consell Comarcal del Baix Penedès, juntament amb la Diputació de Tarragona, han obert un procés de selecció en el que es contractaran a 5 peons de brigada forestal.
 
Les persones interessades poden adreçar-se a l’OTG del Vendrell. El termini per inscriure’s és del 14 al 27 de febrer de 2020.
 
Està prevista una prova escrita pel 20 de març i una entrevista pel 17 d'abril. La data prevista d'inici és el 15 de maig de 2020.
 
Aquest Pla d'Ocupació consisteix en: el manteniment i desbrossament de camins, arrencar la vegetació herbàcia i arbustiva, neteja i desbrossament dels vorals dels camins. Neteja i manteniment de rieres.  Neteja i manteniment d’entorn naturals i de zones verdes de diferents municipis de la comarca: desbrossament, poda d’arbres, arranjament de marges i neteja de vorals naturals. Els municipis d'actuació seran: Bellvei, l’Arboç, Santa Oliva, Llorenç del Penedès i Banyeres del Penedès.
 
Els requisits per a poder-se inscriure: 
- Estar inscrit/a a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandats d’ocupació no ocupats (DONO).
- No haver participat en un pla d’ocupació de la Diputació de Tarragona de les convocatòries 2018 i 2019.
- Estar en possessió del nivell de català exigit a la convocatòria: Certificat de nivell bàsic  A2*.
 
*Cas que no es disposi del nivell de català exigit es realitzarà una prova de coneixements de llengua catalana per acreditar-ne els coneixements.
 

 

Potser t'agradaria compartir ...