Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-02-2020

Jove de 15 a 29 anys, col·labora amb nosaltres per dissenyar el Pla Local de Joventut

Potser t'agradaria compartir...

Jove de 15 a 29 anys, col·labora amb nosaltres per dissenyar el Pla Local de Joventut

Fa unes setmanes es va convidar els i les joves d'entre 15 i 29 anys a omplir una enquesta per conèixer la percepció que tenen de les qüestions que els afecten com a col·lectiu i així poder dissenyar el Pla Local de Joventut que ha de regir en el període de 2020 a 2023.

 

L'ajuntament agraeix els i les 31 joves que han respost, dedicant uns minuts a contestar les preguntes que se'ls fa.

 

Aquesta informació, que és tractada anònimament, ens permetrà planificar les polítiques que tenen en consideració a la població jove del municipi i pensar prèviament en la millor intervenció segons les necessitats existents i els recursos disponibles.

 

Per redactar el Pla cal fer un diagnòstic i conèixer la realitat sobre la qual es vol intervenir. Per aconseguir-ho es fa una anàlisi de dades estadístiques i s’obre un procés participatiu, especialment de la pròpia població jove que finalment serà destinatària d’aquestes polítiques.

 

Si ets jove, d’entre 15 i 29 anys, encara ets a temps d'omplir l’enquesta des d’aquest enllaç.

 

Si ja ho has fet, t'ho agraïm i et demanem que facis córrer la informació per a què altres joves puguin expressar la seva opinió. Quantes més respostes rebem, millor perspectiva tindrem i podrem redactar un Pla que s'adapti millor a la realitat.

Potser t'agradaria compartir...