Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

12-02-2020

El 13 de febrer, Domenys Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Potser t'agradaria compartir...

El 13 de febrer, Domenys Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Aquest dijous, 13 de febrer. és el Dia Mundial de la Ràdio.

 

Com és habitual a l'emissora municipal, s'ha preparat programació especial per commemorar el dia d'aquest mitjà. A partir de les 9 del matí, dins el magazín territorial “Penedès en xarxa”, escoltarem diversos moments relacionats amb la ràdio local. Parlarem amb diversos oients que ens explicaran què és per ells la ràdio, on l'escolten i quins programes acostumen a sentir.

 

D'altra banda, parlarem amb la gent gran del programa per descobrir com han viscut i viuen ells amb la ràdio i aprofitarem aquest Dia Mundial per parlar amb professionals del món d'aquest mitjà per a què ens expliquin com ha evolucionat i el futur que li veuen. Un cop s'acabi el programa, des de Domenys Ràdio farem un programa especial d'una hora, de 12 a 1 del migdia, on coneixerem què es cou a les emissores del Baix Penedès, parlarem amb alguns dels seus periodistes perquè ens ho expliquin amb tot detall.

 

A les 15 h i a les 18 h podreu escoltar el programa distribuït per la Xarxa de Comunicació Local “Enganxa la ràdio”, un especial on es farà un recorregut per la història d'aquest mitjà, especialment en l’àmbit local, i la seva capacitat d'adaptar-se als canvis tecnològics i socials. Conduït per Dídac Boza, Núria de José i Anna Muñoz, comptarà amb la participació de veus conegudes que han començat a la ràdio local.

 

D'aquesta manera, celebrarem a Domenys Ràdio el dia mundial d'un mitjà que sempre ens acompanya. 

Potser t'agradaria compartir...