Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

05-02-2020

Cicle de xerrades d’orientació acadèmica i professional “I després de l’ESO, què?”, als instituts de la comarca

Potser t'agradaria compartir...

Cicle de xerrades d’orientació acadèmica i professional “I després de l’ESO, què?”, als instituts de la comarca

Aquestes xerrades són un espai de trobada per als joves i les seves famílies i tenen com a objectiu donar a conèixer totes les opcions formatives i laborals, amb o sense graduat en ESO.

 

Les tècniques de l’Oficina Jove del Consell Comarcal posaran a l’abast dels assistents les eines i elements de reflexió per tal que pares, mares i alumnes de 3r i 4t d’ESO, comparteixin aquest moment important que representa el punt de partida de la carrera acadèmica o professional, així com els elements a tenir en compte per tal de fer una bona elecció d’estudis, com el coneixement d’un mateix (habilitats, personalitat, interessos professionals...) i els condicionants de l’elecció.

 

S’explicaran les alternatives de formació al finalitzar els estudis d’ESO, amb el Graduat o sense, és a dir, els itineraris de formació segons l’oferta vigent, tenint en compte les característiques principals de cada formació i les seves sortides. També es donaran els contactes i les fonts d’informació de referència necessàries.

 

La major part dels i les estudiants del municipi de Sant Jaume dels Domenys assisteixen a l’institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès, on es farà la xerrada el dia 17 de febrer. No obstant, les famílies i els alumnes podran assistir a qualsevol de les 6 xerrades que es faran entre el mes de febrer i el d’abril, als instituts de la comarca.

 

Consulteu els dies, llocs i horaris al cartell.

Potser t'agradaria compartir...