Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

29-01-2020

Estudiants de 4t d'ESO fan accions de servei a la comunitat

Potser t'agradaria compartir...

Estudiants de 4t d'ESO fan accions de servei a la comunitat

Els i les alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès, dins de l'activitat escolar, estan fent accions de servei comunitari a diferents pobles del Baix Penedès interior.

 

A Sant Jaume dels Domenys en fan dues, d’accions, una de solidària i l'altra formativa. Cada alumne/a destinarà 10 hores fora del seu horari lectiu.

 

Des del dilluns dia 27 de gener i fins el divendres, 7 de febrer, han engegat una campanya de recollida d'aliments per a les persones més necessitades. Tothom que vulgui col·laborar-hi pot la seva donació als establiments i comerços de Sant Jaume que s'han afegit a la iniciativa.

 

L'altra actuació consisteix en 4 sessions formatives adreçades a la gent gran, sobre l'ús de les xarxes socials i dels mòbils. Aquestes quatre sessions es fan de 5 a 7 de la tarda els dies 28 de gener i 4 de febrer al Centre Cívic de Sant Jaume, el 30 de gener al local social de Cornudella i el 6 de febrer a la Torregassa.

 

El Servei Comunitari s’impulsa des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i té com a objectiu que l’alumnat experimenti i protagonitzi accions de compromís cívic, relacionant-se directament amb la ciutadania i posant en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.


200129 Sessions TIC de l IES.jpg
200129 Recollida aliments IES.jpg
Potser t'agradaria compartir...