Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

09-12-2019

Presentació del nou model de recollida selectiva de residus a Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

Presentació del nou model de recollida selectiva de residus a Sant Jaume dels Domenys

Després de dos mesos de treball amb l’assessorament d’un equip d’enginyers, l’ajuntament convoca a tots els veïns i veïnes per exposar el nou model de recollida selectiva de residus que s’implantarà la segona meitat de 2020. L’objectiu de la reunió és que la ciutadania participi de forma activa en la construcció d’aquest nou model.

 

La trobada es realitzarà a la sala d’actes de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Cellers Domenys en una doble sessió el proper dijous 12 de desembre, en una primera convocatòria a les 7 de la tarda i en una segona a les 9 del vespre.

 

L’estratègia ha estat consensuada amb el conjunt de regidors i regidores del consistori i té com a objectiu prioritari augmentar el percentatge de separació dels residus fins al 70% (segons l’Agència Catalana de Residus actualment es troba estancat al voltant del 40%). Per aquest motiu, s’eliminaran de forma progressiva els contenidors de paper, envasos i vidre de la via pública per recollir aquest tipus de residus de forma domiciliada o porta a porta i a més, es posarà en marxa la deixalleria municipal.

 

Actualment el municipi de Sant Jaume dels Domenys ja recull de forma domiciliada la recollida de la fracció orgànica, el rebuig, els bolquers, la poda i els voluminosos. D’altra banda, a l’Ajuntament hi ha un punt fix de recollida de piles i olis usats  i dues vegades al mes s’habilita una deixalleria domèstica mòbil a la nau de l’Ajuntament al carrer de Barcelona, al polígon de l'Empalme.

 

 

Potser t'agradaria compartir...