Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

28-11-2019

Presentació de les Matemàtiques en moviment al congrés d’inspectors

Potser t'agradaria compartir...

Presentació de les Matemàtiques en moviment al congrés d’inspectors

El dimecres, 27 de novembre, l’Escola Els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys va fer una petita passa més en posar aquest petit centre en el mapa de Catalunya.

 

Una representació del claustre de l’escola va ser convidada al Congrés d’Inspectors de Catalunya (AEIC) celebrada a Manresa, per explicar en què consisteix el projecte de LES MATEMÀTIQUES EN MOVIMENT. L’explicació del projecte va anar molt bé, complint-se el principal objectiu de fer conèixer una mica més l’escola i el projecte educatiu que segueix.

 

Els inspectors i les inspectores es van mostrar molt interessades en el projecte, esmentant que la clau de l’èxit és la motivació dels alumnes i tenir un bon equip de mestres per tirar-ho endavant.

 

Des de l’escola es va comentar que veure la cara dels alumnes quan baixen a fer les sessions de Matemàtiques en Moviment és el millor premi per la feina que suposa haver de preparar cada sessió. “Si les nenes i els nens estan feliços i aprenen amb aquestes sessions, els i les mestres ho estem més, perquè no hi ha millor manera d’aprendre que fer-ho content i jugant”, van dir.


191128 4 Vents a Manresa 02.JPG
191128 4 Vents a Manresa 03.JPG
191128 4 Vents a Manresa 04.JPG
Potser t'agradaria compartir...