Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

25-11-2019

Nou projecte per solucionar el pas de la riera del Marmellar a la Pujada

Potser t'agradaria compartir...

Nou projecte per solucionar el pas de la riera del Marmellar a la Pujada

L'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha encarregat la redacció d'un nou projecte per solucionar el trànsit del vial inundable de la riera del Marmellar al seu pas per la Pujada.

 

Aquest nou projecte contempla la instal·lació de diferents tubs de formigó prefabricat a la llera de la riera. Amb aquesta actuació, l'actual vial passarà a elevar-se dos metres sobre la riera, fet que farà transitable el vial en dies de pluges.

 

Aquesta solució encaixa perfectament amb l'indret natural i l'impacte paisatgístic serà molt lleu per a tota la zona de la Pujada. L'obra també serà d'un menor cost a anteriors obres projectades, que ascendien aproximadament a 300.000 €. L'actual projecte està pressupostat en un total de 97.611 € dels quals se n'ha sol·licitat la subvenció del 80% a través del PUOSC, el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. Aquest fet farà que el cost de l'obra estigui cobert al 80% pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i l'altre 20% anirà a càrrec de l'Ajuntament. El Pla Únic d'Obres feia més d'onze anys que no es convocava.

 

L'Ajuntament preveu iniciar les obres durant el primer trimestre de l'any 2020 per finalitzar-les dins del mateix any, deixant el pas de la riera solucionat i millorant el trànsit dels veïns i veïnes que en fan ús diàriament.

Potser t'agradaria compartir...