Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

25-11-2019

L'Ajuntament de Sant Jaume sol·licita 200 mil euros de subvenció en inversions al PUOSC

Potser t'agradaria compartir...

L'Ajuntament de Sant Jaume sol·licita 200 mil euros de subvenció en inversions al PUOSC

L'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha sol·licitat la subvenció en inversions del Pla Únic d'Obres i serveis de Catalunya, el PUOSC, per un import de 200 mil euros. Aquesta línia de subvencions arriba onze anys després de l’última convocatòria que gestiona el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya pel període 2020-2024.

 

Les actuacions previstes per l’any 2020 són tres: el condicionament del vial de trànsit de la riera de Marmellar al seu pas per la Pujada (pressupost estimat de 97.000 €), la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per l’autoconsum d’energia elèctrica als edificis de l’escola i la llar d’infants (pressupost estimat 27.000 €) i el canvi del quadre de llums del Papiolet incloent-hi la substitució de 60 lluminàries per LED (pressupost estimat 46.000 €). D'altra banda, també s'ha sol·licitat per a l'any 2021 en una segona fase, la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per l’autoconsum d’energia elèctrica als edificis de l’ajuntament, la Casa de Cultura, el Centre Cívic i el Consultori mèdic (pressupost estimat de 43.000 €) i la instal·lació de fanals, també solars, al voral de la carretera que uneix la Torregassa i el Papiolet (pressupost estimat de 38.000 €).

 

L’atorgament de les sol·licituds es realitza per concurrència competitiva, és a dir, cada projecte té una puntuació assignada i els imports són concedits comparant les puntuacions de tots els municipis de Catalunya. Els criteris de valoració es van publicar a les bases del PUOSC, així doncs, els projectes sol·licitats van en línia d’aquests criteris, que són principalment la millora dels serveis existents, la prevenció de riscos naturals i la gestió més eficient dels recursos, entre d’altres. La resolució d'aquesta subvenció es coneixerà el mes de maig de l'any que ve.

 

 

El PUOSC subvenciona el 80% de les actuacions previstes, mentre que l'Ajuntament n'assumeix el 20%, que representen 50.000 euros de fons propis. 

Potser t'agradaria compartir...