Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

31-10-2019

Aquesta setmana ha començat a treballar per l’ajuntament, un jove beneficiari de la Garantia Juvenil

Potser t'agradaria compartir ...   
Aquesta setmana ha començat a treballar per l’ajuntament, un jove beneficiari de la Garantia Juvenil

Tal i com s'ha fet en anteriors edicions, l’ajuntament va sol·licitar la subvenció per contractar un o una jove acollint-se al programa de Joves en pràctiques. La sol·licitud va ser atesa i el SOC va fer el procés selectiu que ha dut a la contractació d’un jove de la comarca per al període de 6 mesos.

 

El contracte en pràctiques remunerades està subvencionat pel Fons Social Europeu i no suposarà cap càrrega en els comptes del consistori.

 

Durant aquests sis mesos, el jove, que té un grau en administració, farà tasques d’arxiu a l’ajuntament i atendrà el Punt TIC.

 

Aquesta contractació permetrà ampliar l’horari d’obertura del Punt TIC, que passarà de les 8 hores setmanals que obria actualment, a les 14 que prestarà servei fins a finals d’abril. El nou horari des de dimarts, 5 de novembre, serà de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 i divendres de 16.00 a 18.00 h. Així mateix, la biblioteca també es veurà beneficiada i passarà a doblar el nombre d’hores d’obertura al públic, que passaran de 8 a 16 hores setmanals, amb un nou horari de dilluns a dijous de 16.00 a 19.30 h i divendres de 16.00 a 18.00 h.

 

L’ajuntament es felicita per poder ampliar l’horari d’ambdós serveis i desitja una bona feina al jove contractat.

Potser t'agradaria compartir ...