Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

16-10-2019

Contractació d'un jove en pràctiques a l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir ...   
Contractació d'un jove en pràctiques a l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

La Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu han tornat a impulsar la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que a la comarca està sent implementada pel SOC.

 

Aquest any 2019, l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha optat a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 

Amb el perfil d'auxiliar administratiu, el consistori podrà seleccionar un jove d'entre 16 i 29 anys que es trobi en situació d'atur. El contracte remunerat serà per a un període de 6 mesos a jornada completa i començarà abans de l’1 de novembre. Les persones interessades han d'estar inscrites com a demandants de feina a les llistes del Servei d'Ocupació de Catalunya i trobar-se actualment en situació d'atur, acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional., i ser beneficiaris del programa de Garantia Juvenil.

 

A Sant Jaume dels Domenys l'any 2016 l'Ajuntament va optar a aquesta subvenció amb la qual va contractar a cinc joves. La Generalitat subvenciona 11.000 euros per cada contracte del programa.

 

La resolució de 2019 va sortir el passat 10 d'octubre i el procés de selecció es farà aquest mes d’octubre, en el cas de l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, els i les joves candidates hauran d’estar inscrites al SOC abans del dia 25 d’octubre. Tots els i les interessades en aquesta oferta laboral o en d’altres que s’acullen al mateix programa, poden contactar amb l’OTG (Oficina de Treball de la Generalitat) del Vendrell, el Consell Comarcal del Baix Penedès o l’Ajuntament corresponent d’acord amb la plaça a la que vulguin optar.

 

L’objectiu de la convocatòria és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Potser t'agradaria compartir ...