Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

10-10-2019

De l'11 al 13 d'octubre, Festa Major de Lletger

Potser t'agradaria compartir ...   
De l'11 al 13 d'octubre, Festa Major de Lletger

La Societat Cultural i Recreativa de Lletger organitza els actes que tindran lloc aquests tres dies.

 

Divendres començaran amb el Sopar popular a la Societat, programat per a les 10 de la nit. A continuació es presentarà el Polynesian ShowToteva Rapa Nui Show” i seguidament Concert del Gallo Enrockado.

 

Dissabte al migdia s’oficiarà la Missa Solemne a l’ermita de Sant Andreu i Santa Marina i tot seguit Concert – vermut amb la Coral de La Llinyola – La Gornal.

 

A 2/4 de 8 de la tarda Ball de tarda amb el Grup La Catalana. A les 9 del vespre la Cercavila de foc pels carrers del poble amb els Diables infantils de Sant Jaume dels Domenys, el Drac i l’Àguila de Lletger i l’Espantarucs del Penedès. A mitjanit Ball de Nit amb el Grup La Catalana.

 

Diumenge, a 2/4 de 12 del migdia es farà la Cercavila pels carrers del poble amb el Gegants, Capgrossos i Gralles de Sant Jaume dels Domenys, el Ball de Bastons de Sant Jaume dels Domenys, el Ball de Pastorets de l’Arboç, el Drac i l’Àguila de Lletger i els Tabalots. A continuació Concert – vermut amb el Grup La Catalana. Per la tarda, a les 6, Festa infantil, amb Mini Disco, Pintacares i Taller de manualitats. Per acabar, Xocolatada.

 

L’ajuntament desitja una molt bona Festa Major a tots els lletgerencs i lletgerenques i anima a tothom a participar de les activitats.

 

Potser t'agradaria compartir ...