Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

04-09-2019

El 14 de setembre, el Som Festa Baix Penedès torna amb més força que mai

Potser t'agradaria compartir...

El 14 de setembre, el Som Festa Baix Penedès torna amb més força que mai

Les quatre Associacions de Joves del Baix Penedès (Els Festucs de Sant Jaume dels Domenys, Els Desmanegats de les Peces, Els Tafaners de Bellvei i Els Esventats de La Bisbal del Penedès) s’han tornat a unir per a dur a terme una gran festa en l’àmbit comarcal, on la promoció de les activitats culturals, la comunicació i contacte entre joves i la unió entre els petits pobles de la comarca són els grans objectius.

 

Aquest any el Som Festa es celebrarà el 14 de setembre de 2019 a Bellvei. Els actes començaran ben d’hora amb un vermut electrònic a les 12:00h. Posteriorment, a la tarda, les joves de les diferents entitats dinamitzarem activitats i jocs populars per a totes les edats. Seguidament tindrà lloc el Gran Sopar Popular que l’any passat va aplegar més de 250 persones a la Bisbal i aquest any esperen repetir l’èxit. En acabar, hi haurà Bingo Popular i Nit Jove amb els millors Dj’s de la zona.

 

Les entitats estan intentant impulsar un Som Festa amb les mateixes característiques que l’any passat però amb un suport econòmic i logístic molt menor per part de les institucions. Això els suposa molts més esforços i sacrificis a les entitats, però a la vegada un repte i oportunitat per créixer en l’experiència de l’autogestió de les festes populars a la comarca.

 

 

Les entitats juvenils volen donar les gràcies als petits comerços pels esforços que fan col·laborant amb el que bonament poden i a l’Ajuntament de Bellvei.

Potser t'agradaria compartir...