Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-07-2019

Prèvies de la Festa Major de Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir...

Prèvies de la Festa Major de Sant Jaume

El dia 25 de juliol és el dia de Sant Jaume, patró del municipi.

 

La vigília es farà l’acte institucional que obrirà el gros de les activitats programades de la Festa Major, que s’allargaran fins el diumenge, 28 de juliol.

 

Abans però, hi haurà actes previs que s’inicien avui divendres, 19 de juliol, amb la 6a Fira de la Cervesa Tradicional i Tapes Locals, que tindrà lloc a la Rambla a partir de les 7 de la tarda.

 

A les 10 de la nit d’avui, i a la pista de l’escola, es farà el concert de gòspel a càrrec del grup Singtonics.

 

Demà dissabte es celebrarà el Campionat de Tir al plat organitzat per la Societat de Caçadors, a les 4 de la tarda i a les 7, també de la tarda, s’inaugurarà l’exposició de pintures de l’artista local Macari Calaf.

 

Diumenge es disputarà la 47a edició del Trofeu Baix Penedès de ciclisme, que començarà a les 10 del matí. A la 1 del migdia hi haurà el Vermut Electrònic Diabòlic a la plaça del davant d e l’església.

 

Per la tarda, a 2/4 de vuit del vespre, cantada d’havaneres amb el grup Olla Barrejada, a la Societat de Sant Jaume, organitzada per la SCR de Sant Jaume.

 

Dilluns, 22 de juliol, a l3s 7 de la tarda la 2a Cursa d’obstacles organitzada pel gimnàs G’S Wellness.

 

Dimarts, 23, Masterclass de zumba a la Rambla, amb el suport del gimnàs G’S Wellness. A les 9 del vespre sortiran els participants de la Caminada nocturna al Castellot, des de la plaça del davant de l’església.

 

Dimecres, vigília de Sant Jaume, l’Associació de dones La Llinyola s’encarregarà de llegir el pregó de la Festa Major des del balcó de l’ajuntament, a les 7 de la tarda. Una hora més tard hi haurà el Cant dels Goigs a Sant Jaume.

 

A les 9 el vespre la Frankfurtada a la pista de l’escola i a 2/4 de 12 de la nit començarà l’Empalmada amb el grup Mitjanit, Sixtus i el DJ Ferry Lip.

 

Consulteu el programa complet a l’agenda del web, pel canal de l’ajuntament a l’eBando, Domenys Ràdio o el Facebook de la Comissió de Festes.

 

Potser t'agradaria compartir...