Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

05-07-2019

Festa Major de Cornudella

Potser t'agradaria compartir ...   
Festa Major de Cornudella

Avui, 5 de juliol, comença la Festa Major de Cornudella.

 

L’Associació de Veïns de Cornudella organitza la Festa Major del barri, que comença avui i s’allarga fins al diumenge, dia 7.

 

A les 9 del vespre de divendres es farà el Gran Sopar de Germanor, a la plaça del carrer d'Europa. Com és habitual, cadascú s’ha de dur el que vulgui sopar i beure (també hi haurà barra de bar), l’organització posarà les taules, les cadires, el bon humor i una mica d'espectacle, a càrrec del Showman Xavi, a les 11 de la nit, i tot seguit disco-mòbil, amb música d'ahir, d'avui i de sempre.

 

Dissabte, 6 de juliol, es farà la Festa de l’Escuma a la 1 del migdia.

 

A 2/4 de 7 de la tarda es farà la quarta edició de la Milla de Cornudella. Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la cursa, mitja hora abans del començament. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria, excepte infantil i medalles per a la resta de participants.

 

A les 7 de la tarda començarà el 4t Certamen Cornutastet, mostra i tast de vins de la comarca que es podrà fer seguint una ruta pels carrers del poble, que es celebrarà fins a les 10 del vespre.

 

A les 8 del vespre començarà la Cercavila popular, que comptarà amb el Ball de Bastons, els Gegants i Gralles i el Ball de Diables infantils de Sant Jaume. Un cop finalitzada la cercavila la Contra-Band farà una actuació a la plaça del carrer d'Europa.

 

A les 12 de la nit es farà el Ball de Nit a la Plaça del carrer d'Europa, amb música en directe a càrrec d’en DAVID GUILLEM, qui amenitzarà la nit amb un ampli repertori amb les cançons que van sonar, sonen i que sonaran durant molt de temps. En acabar el ball la música seguirà amb el disco-mòbil.

 

Diumenge, 7 de juliol, és el darrer dia de la Festa Major de Cornudella, hi haurà activitats per a infants. Des de les 11 fins a la 1 del migdia i des de les 5 fins a les 7 de la tarda, els infants  podran jugar a l'inflable (La Llançadora) que estarà a la plaça del carrer d'Europa.

 

A les 8 del vespre hi haurà animació infantil amb tallers i jocs a càrrec de la Yoli.

 

Per posar punt i final a la Festa Major, es servirà un pica-pica per a tothom.

 

L’ajuntament desitja una molt bona Festa Major a tothom i anima a tots els veïns i veïnes a participar dels actes.

Potser t'agradaria compartir ...