Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-06-2019

La Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès cerca 75 persones

Potser t'agradaria compartir ...   
La Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès cerca 75 persones

S’engega un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa del projecte innovadors i experimentals.

 

La XOBP durà a terme accions formatives i d’acompanyament amb l’objectiu de què les persones que reuneixen els requisits puguin accedir al mercat laboral en millor situació.

 

Les persones destinatàries del servei han d’estar en situació d’atur des de fa entre 6 i 12 mesos, tenir més de 30 anys i no tenir cap formació postobligatòria.

 

El municipi de Sant Jaume dels Domenys, que pertany a la Xarxa, posa a disposició la Casa de Cultura per a què el personal que conduirà el projecte pugui fer l’atenció i orientació personalitzada a les persones que s’inscriguin, encaminada a la inserció laboral.

 

Es pretén que el servei es pugui començar a prestar aquest mes de juliol, per la qual cosa es fa una crida a les persones interessades que compleixin amb els requisits, per a què facin la inscripció amb la màxima urgència. Es poden adreçar a qualsevol servei d’ocupació municipal de la comarca, on rebran més informació. Es pot lliurar el full d’inscripció que s’adjunta, a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8).

 

També podeu consultar el web de la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès.

Potser t'agradaria compartir ...