Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

14-06-2019

El canal de Sant Jaume a l'eBando ja té 180 descàrregues

Potser t'agradaria compartir ...   
El canal de Sant Jaume a l'eBando ja té 180 descàrregues

Des del dia 15 de març, quan es va posar en marxa el canal de Sant Jaume dels Domenys de l'aplicació eBando per a mòbils, ja són 180 les persones que se l'han descarregat.

 

Durant aquests tres mesos s'han publicat 112 avisos o notificacions, majoritàriament corresponents a la informació de les activitats que s'organitzen al municipi i que ens han facilitat les pròpies entitats i associacions.

 

El grau de satisfacció dels usuaris i usuàries que se l'han descarregat és molt alt, d'acord amb les impressions que s'han rebut, no havent-t'hi cap de negativa.

 

El canal de Sant Jaume a l’eBando s'està utilitzant com a recordatori, enviant les notificacions pocs dies abans de què l'acte publicitat tingui lloc. Fer-ho amb més temps d'antelació li restaria l'efecte que pretén. Totes les informacions d'activitats es publiquen amb temps, a l'agenda d’aquest web, on també hi podeu trobar les notícies de les actuacions que es realitzen i on s'amplia la informació que es publica a l'eBando.

 

Si teniu qualsevol suggeriment o indicació que ens vulgueu fer arribar per millorar aquest servei d'informació, podeu enviar-nos un correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat

 

L'objectiu del canal de Sant Jaume a l'eBando és transmetre la informació d'una manera ràpida i còmoda al màxim nombre de persones, per aquest motiu us agrairem que en feu difusió entre els vostres veïns i veïnes per animar-los a què també se'l descarreguin. 

 

Us el podeu descarregar cercant la paraula eBando al vostre navegador, o accedint directament a l’enllaç.

Potser t'agradaria compartir ...