Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

04-06-2019

L’ajuntament ret homenatge als donants de sang del municipi

Potser t'agradaria compartir...

L’ajuntament ret homenatge als donants de sang del municipi

Recentment s’ha instal·lat una figura en homenatge a les persones que de forma altruista fan donació de la seva sang per al Banc de Sang i de Teixits de Catalunya.

 

Ja fa força anys que una unitat mòbil es desplaça fins a Sant Jaume per atendre a les persones que amb l’extracció de la seva sang, permeten que les que la necessiten puguin millorar la seva qualitat de vida. No només es destina a atendre a qui ha patit un accident i n’ha perdut, sinó per a molts pacients que la requereixen per al seu tractament.

 

En la darrera sessió es van presentar 44 donants, en una tendència a l’alça que demostra que per a molta gent la salut dels altres també és important. Es preveu que durant el mes de juliol es torni a fer una altra jornada de donació.

 

L’ajuntament, en mostra d’agraïment a totes les persones que en alguna ocasió van fer donació, a les que són donants actualment i a les que en el futur s’hi afegeixin, ha instal·lat una figura commemorativa al davant de l’edifici del consultori municipal, que és on es fan les jornades. Aquesta és la primera figura que s’instal·la en un municipi del Baix Penedès.


190604 Homenatge donants 01.jpg
Potser t'agradaria compartir...