Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

10-05-2019

Del 10 al 12 de maig, segones Jornades d'Entitats

Potser t'agradaria compartir...

Del 10 al 12 de maig, segones Jornades d'Entitats

Avui divendres, 10 de maig, han començat les segones Jornades d’Entitats que s’allargaran durant tot el cap de setmana.

 

La secció jove del Centreex, els Festucs, han tornat a promoure aquestes Jornades d'Entitats, per a les que han coordinat les activitats que les entitats i associacions del municipi fan per fer conèixer la tasca social i cultural que duen a terme.

 

Aquesta tarda s’ha fet el concert “Projectes de música” a l’escola els Quatre Vents, amb la participació dels i les alumnes des de 2n fins a 6è.

 

A partir de les 6 de la tarda es farà la Festucada a la Plaça del Botànic que tindrà un torneig de BeerPong organitzat pels Festucs. A les vuit del vespre hi haurà el concert amb Jah Armony & The Soul Rebels. A dos quarts de 10, els gegants i gralles oferiran pinxos a preus populars fins a finals d’existències. A les 10 d ela nit, es farà el Bingo Diabòlic organitzat pel Ball de Diables i per acabar, hi haurà música enllaunada.

 

Dissabte ben d’hora, a 2/4 de 9 del matí, començarà la jornada de recollida de residus organitzada per la regidoria de Medi Ambient, una acció que es duu a terme arreu d’Europa sota el nom “Let’s Clean Up Europe”. A 2/4 de 2 hi haurà el la Paella Popular que prepara l’Asociación Recreativa y Cultural Virgen del Rosario. A les 6 de la tarda s’inicia la trobada de bestiari que organitza l’Espanta-Rucs, amb la plantada que les 10 colles convidades faran a la Rambla. A ¾ de nou es fa la processó del bestiari cap a l’ajuntament, per fer una tabalada i el correfoc. A 2/4 de una de la nit, la festa es trasllada al polígon on el DJ Manyé i Jsound posaran la música.

 

Diumenge, a les 11 del matí es fa el Cros escolar, amb servei de barra, organitzat per l’AMPA de l’escola els Quatre Vents. A les 12 del migdia, al Camp de Futbol juga la Joventut Esportiva de Sant Jaume contra el Salauris CF, mentre que a la Rambla el Ball de Bastons farà una exhibició. Per finalitzar les jornades, a les 7 de la tarda es fa el recital musicat “Estenem l’amor”, amb la Mònica Farré i la Laia Batlle, al teatre de la Societat de Sant Jaume.


190510 Jornades Entitats programa.jpg
Potser t'agradaria compartir...