Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

07-05-2019

Sant Jaume amb "Let's Clean Up Europe"

Potser t'agradaria compartir ...   
Sant Jaume amb "Let's Clean Up Europe"

Del 10 al 12 de maig es celebra a tota Europa el “Let’s Clean Up Europe”, una acció comuna per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

En la darrera edició, a Catalunya es van fer 275 accions de neteja organitzades per part d’associacions, escoles, empreses, administracions... en espais naturals.

 

Enguany s’hi afegeix el municipi de Sant Jaume dels Domenys. Aprofitant que també es celebren les segones Jornades d’Entitats, es convoca a tota aquella persona que vulgui participar, a les 08.30 h a l’ajuntament. Durant tot el matí es farà l’actuació en terrenys rústics al voltant de les zones urbanes de Sant Jaume. El recorregut s'iniciarà al ajuntament, direcció a la zona verda de la piscina i per l'ermita dels Arquets fins a la Riera.

 

L’activitat és voluntària i entre els participants es sortejarà dos tiquets pel dinar de paella popular que organitza l'associació Virgen del Rosario a la pista de l'escola a les 13.30 h.

 

Qui vulgui prendre-hi part s’hi pot sumar en qualsevol moment.

 

Podeu contactar al 630204144 per més informació.

 

 

Potser t'agradaria compartir ...