Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

12-04-2019

Finalitza la Setmana Esportiva a l'escola els Quatre Vents

Potser t'agradaria compartir ...   
Finalitza la Setmana Esportiva a l'escola els Quatre Vents

Des del dia 8 fins al 12 d’abril, s’ha celebrat la 4a Setmana esportiva a l’escola els Quatre Vents.

 

Han estat cinc dies en què els i les alumnes de l’escola Els Quatre Vents han pogut gaudir de l'esport.  Un dels reptes ha estat treure-li rellevància a la competició i fomentar la diversió com a objectiu al que s’arriba a través de la participació. Animar els companys, mostrar esportivitat, saber que el treball en equip és la clau de l'èxit, aprendre a competir respectant les normes i als jutges, aprendre que la pràctica de l’esport és sinònim de salut, aprendre que s’ha de jugar per aconseguir fer-ho el millor possible tenint clar que s’ha de saber perdre i, sobretot, saber guanyar, són els valors que l’equip docent promou i que els i les alumnes fan seus.

 

Durant la setmana els infants han pogut practicar nous esports i gaudir amb ells. Les nenes i els nens de l'escola han practicat esports molt diversos, com l’atletisme, el tir amb arc, l’escalada amb rocòdrom, la petanca, el ball, el zumba, els escacs, el futbol, els circuits i el bàdminton.


Aquestes espectaculars jornades esportives són el resultat del treball, l'esforç i la implicació de tots els qui formen part de l'Escola Els Quatre Vents, des dels mestres, que han dedicat les hores que han calgut, els pares i les mares que han preparat els seus fills i han treballat aquests valors a casa, fins a l'AMPA o l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys que han col·laborat allà on se’ls ha necessitat.


190412 Setmana esportiva 02.jpg
190412 Setmana esportiva 03.jpg
190412 Setmana esportiva 04.jpg
190412 Setmana esportiva 05.jpg
Potser t'agradaria compartir ...