Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-04-2019

Gran acollida de la Fira Primavera

Potser t'agradaria compartir...

Gran acollida de la Fira Primavera

Diumenge, 7 d'abril, es va celebrar la Fira Primavera a Sant Jaume dels Domenys.

 

Aquesta 1a mostra de gastronomia, enologia i promoció turística, es va fer a la pista coberta de l’escola els Quatre Vents i va comptar amb una gran afluència de públic. Durant el matí es va fer una exhibició dels grups de cultura popular del poble, els Gegants i gralles, el Ball de Bastons i els Diables infantils i Drac. Tot seguit es fa fer una demostració de cuina, a càrrec de la Fonda Sport, que va preparar en directe i davant dels assistents, un arròs amb bacallà.

 

Els expositors, cellers, artesans de formatges, embotits i coques i rebosteria, així com els establiments d’hostaleria, van promocionar els seus productes, mentre que el públic va poder degustar les tapes preparades pels restaurants que van participar.

 

Per la tarda hi va haver música en directe amb el grup Petit Comitè i per cloure es va fer una cercavila amb els mateixos grups que havien pres part en l’exhibició del matí.

 

La bona acollida que va tenir la Fira fa preveure que es repeteixi l’any que ve i que es treballi per consolidar-la en el calendari de festes del municipi.


190407 Fira Primavera 234.JPG
190407 Fira Primavera 249.JPG
Potser t'agradaria compartir...