Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

13-03-2019

Compte enrera per la Fira Primavera

Potser t'agradaria compartir ...   
Compte enrera per la Fira Primavera

La regidoria de Festes de l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys organitza la primera edició de la Fira Primavera. Tindrà lloc el dia 7 d’abril i pretén ser una mostra de productes vinícoles i alimentaris i de serveis de restauració i hostaleria del Penedès.

 

S’ha convidat a cellers, fabricants i establiments del municipi així com de les poblacions veïnes, per a què des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre puguin presentar els seus productes en carpes que s’instal·laran a la pista de l’escola.

 

Ja han confirmat la presència restauradors que oferiran una mostra de la seva cuina, cases rurals que promocionaran els seus establiments, cellers que exhibiran els seus vins i caves i altres artesans com forners o fabricants de formatges o embotits.

 

A més de la mostra es faran activitats relacionades amb el món de la vinya, com ara un tast de vins i caves dels expositors.

 

Al Penedès tenim una gran riquesa basada en l’agricultura, la ramaderia i el turisme i la Fira serà una oportunitat per donar a conèixer el bo i millor de la nostra terra.

 

 

Potser t'agradaria compartir ...