Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-03-2019

S'obre el termini d'inscripcions dels cursos de lleure

Potser t'agradaria compartir...

S'obre el termini d'inscripcions dels cursos de lleure

Des d’avui i fins a què s’omplin les places, s’obre el termini d’inscripcions per als cursos de lleure.

 

Sant Jaume dels Domenys acollirà el curs de monitors/es de lleure, que començarà el dia 15 d’abril. Té una etapa lectiva de 100 h presencials i 25 h per fer la memòria, i una etapa de pràctica de 160 h. La part presencial es farà a l’escola Els Quatre Vents durant els quatre dies de vacances escolars de Setmana Santa i els caps de setmana posteriors.

 

El curs de monitors/es de lleure va adreçat a les persones, majors de 18 anys, que tinguin un interès professional en el món del lleure, que abasta des de les activitats d’un casal d’estiu fins a les colònies, campaments o esplais que tenen als infants i adolescents com a usuaris.

 

Els altres dos cursos que també s’ofereixen són de premonitors/es de lleure i es faran a La Bisbal del Penedès i a Cunit. Van adreçats a joves de 15 a 17 anys amb motivació en el món del lleure. Ambdós tenen una durada de 20 hores repartides en els matins del 15 al 18 d’abril, coincidint amb les vacances escolars per Setmana Santa.

 

Les inscripcions es poden fer a qualsevol Punt d’Informació Juvenil de la comarca. A Sant Jaume a la Casa de Cultura (c. De la Germanor, 8), de dilluns a dijous de 16 a 19.30 h i divendres de 16 a 18 h.

 

Podeu veure més informació al web de l’ajuntament accedint AQUÍ.

Potser t'agradaria compartir...