Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-02-2019

Es signen els convenis de l'ajuntament amb les entitats del municipi

Potser t'agradaria compartir...

Es signen els convenis de l'ajuntament amb les entitats del municipi

L’ajuntament va convocar a totes les entitats i associacions del municipi que sol·liciten subvenció econòmica per a l’any 2019, per posar al dia els convenis que regulen les relacions entre les parts.

 

L’ajuntament destina anualment una quantitat de més de 60.000 euros a les entitats, per al seu funcionament ordinari i per a què organitzin activitats. A més de l’aportació econòmica, també es cedeixen espais i material per a què puguin dur a terme les actuacions.

 

L'alcalde, Magí Pallarès, va signar en representació del consistori i per les entitats ho van fer  les presidentes i els presidents. Cada conveni recull les particularitats i els termes amb què s’estableix la relació entre ambdues parts, d’acord amb els objectius fundacionals de l’associació i la disponibilitat de l’ajuntament.

 

El municipi compta amb un gran nombre d’entitats, algunes amb una llarga tradició i d’altres que s’han creat més recentment. N’hi ha de socials com les quatre Societats Culturals i Recreatives de Lletger, el Papiolet, Sant Jaume o la Torregassa, l’Associació de Veïns de Cornudella i l’Associació de Gent Gran, d’esportives com el Club de Futbol Base Marc Bartra, la Joventut Esportiva, els Arrabassers del Papiolet i la Penya Blaugrana Marc Bartra, de transversals com el Centre Excursionista, l’Associació de Dones la Llinyola o el Fira Tast del Papiolet, de cultura popular com el Ball de Bastons, els Gegants i Gralles, el Ball de Diables i Drac, l’Espanta-rucs del Penedès o l’Associació Cultural Virgen del Rosario, de lúdiques com la Colla de Carnaval de Lletger o l’Agrupament Escolta els Xarel·los, de conservacionistes com l’Agrupació de Defensa Forestal,  i de les associacions de mares i pares de la llar d’infants els Petits Arcs i de l’escola els Quatre Vents.

 


190227 00b Signatura convenis entitats 02.JPG
Ball de Diables i drac de Sant Jaume
Societat de Sant Jaume
Societat del Papiolet
Societat de la Torregassa
Societat de Lletger
Colla de Carnaval de Lletger
Club de Futbol Marc Bartra
Fira Tast del Papiolet
Ball de Bastons
Gegants i Gralles
AMPA Llar dinfants els Petits Arcs
Joventut Esportiva
Potser t'agradaria compartir...