Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-02-2019

Els Festucs tornen a organitzar les Jornades d'entitats

Potser t'agradaria compartir...

Els Festucs tornen a organitzar les Jornades d'entitats

La secció jove del Centre Excursionista, els Festucs, torna a organitzar les Jornades d’entitats, que tindran lloc els dies 10, 11 i 12 de maig.

 

Les Jornades d'entitats són un conjunt d'activitats pensades per les diferents entitats del poble per així donar a veure la tasca social i cultural que duen a terme. Els Festucs impulsen i coordinen aquesta iniciativa que tan d’èxit va tenir en la seva edició anterior, l’any 2017. Ells també es faran càrrec del disseny del cartell i de la difusió.


Les entitats i associacions interessades han de posar-se en contacte per correu electrònic fins el dia 8 de març amb els Festucs, per comunicar la seva voluntat de participar, amb quina activitat i el dia i l’hora que la volen fer. Els Festucs establiran el calendari respectant les indicacions de les entitats, sempre que no es solapin els actes.


S’ofereixen també a fer de mitjancers amb l’ajuntament per sol·licitar els espais que es requereixin per al desenvolupament de les Jornades, tot i que hauran de ser les pròpies entitats participants, les que es facin càrrec del material que necessitin.

 

El cartell es correspon a les 1res Jornades d'entitats celebrades a l'any 2017

Potser t'agradaria compartir...