Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

07-02-2019

El Punt TIC amplia horari

Potser t'agradaria compartir...

El Punt TIC amplia horari

Des del dia 4 de febrer, el Punt TIC de Sant Jaume augmenta l’horari d’atenció al públic en 14 hores setmanals.

 

Al mes de desembre de 2018, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu va atorgar al Consell Comarcal del Baix Penedès el Programa Treball i Formació amb un import de 401.000€, en concepte de despeses de contractació i formació transversal. 

 

Una de les 26 persones contractades ha estat destinada a l’ajuntament de Sant Jaume, que l’ha incorporada per atendre i dinamitzar el Punt TIC. Aquesta incorporació permet així mateix ampliar l’horari de la biblioteca, que fins ara es veia limitat perquè la persona que l’atenia també havia de fer l’atenció al públic al Punt TIC.

 

Ara l’horari d’obertura, tant del Punt TIC com de la biblioteca, és de dilluns a dijous de 16.00 a 19.30 h i els divendres de 16.00 a 18.00 h. A més, el Punt TiIC obrirà des del dia 13 de febrer, els matins de dilluns i de dimecres de 10.00 a 13.00 h, per afavorir les persones que necessitin utilitzar el maquinari i connectar-se a internet per fer cerca de feina, per poder fer gestions o qualsevol actuació que requereixi l’ús de les noves tecnologies.

 

Potser t'agradaria compartir...