Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

05-02-2019

Visita del delegat territorial de la Generalitat al Penedès

Potser t'agradaria compartir...

Visita del delegat territorial de la Generalitat al Penedès

El passat dijous, dia 31 de gener, el sr. Pere Regull i Riba va venir fins a Sant Jaume dels Domenys per fer la seva primera visita com a delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya al Penedès.

 

Aquesta primera presa de contacte va servir per tractar de temes d’interès tant per a Sant Jaume com per als municipis veïns. Un dels projectes més rellevants que es van tractar és el de l'adequació de la carretera que uneix el poble amb Castellet i la Gornal, a l’Alt Penedès, on es preveu la construcció d’un pont que eviti creuar el pas de la riera del Marmellar, que quan plou queda tallada i provoca que el trànsit intercomarcal s’hagi de derivar cap a altres vies.

 

 

El sr. Pere Regull, que va venir acompanyat de l’alcaldessa de Cunit, la sra. Montserrat Carreras, i de la secretària de la delegació, va ser rebut per l’alcalde, el sr. Magí Pallarès i regidors del consistori. El nou delegat territorial va recordar els seus anys com a secretari de l’ajuntament de Sant Jaume a la dècada de 1980 i va saludar les empleades, entre les quals algunes amb les que havia coincidit.

 

Fotografia extreta del web alcaldes.eu

Potser t'agradaria compartir...