Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

01-02-2019

Cessió de la Plaça del Soci Cooperatiu a l'ajuntament

Potser t'agradaria compartir...

Cessió de la Plaça del Soci Cooperatiu a l'ajuntament

El passat dimecres 30 de gener va tenir lloc la signatura de la cessió de la Plaça del Soci Cooperatiu a l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys per part de la cooperativa Cellers Domenys i Secció De Crèdit SCCL.

 

Mitjançant aquesta signatura es formalitza la cessió de la propietat de l'espai que fa Cellers Domenys a l'Ajuntament de Sant Jaume per tal que tots els ciutadans del poble gaudeixin d'aquest espai, propietat a partir d'ara del mateix municipi.

 

Amb aquesta cessió es vol posar en relleu l'esforç de l’organització amb l'entorn més immediat i el territori dels 7 pobles que en formen part. Sant Jaume dels Domenys és, de fet, el punt de naixement de la cooperativa i, per aquest motiu, han volgut rendir-li homenatge amb aquesta plaça.

 

A l'acte d'aquest dimecres van assistir-hi diverses personalitats entre les quals destaquen l'Alcalde de Sant Jaume dels Domenys, l'Il·lustríssim Senyor Magí Pallares i Morgades i el President de Cellers Domenys, el Sr. Lluís Urgell i Montserrat.

 

La plaça del Soci Cooperatiu, que va ser inaugurada el 22 de desembre de 2012 pel Delegat del govern de la Generalitat a Tarragona, l'Il·lustre Senyor Joaquim Nin i Borredà (actual Vicepresident Primer de la Diputació de Tarragona), forma part no només de Sant Jaume dels Domenys sinó també de la mateixa cooperativa. L'acte va ser sobri i volia materialitzar l'esperit cooperatiu de Cellers Domenys a l’hora que formalitzava la seva dedicació als socis i sòcies així com amb el poble de Sant Jaume.


190201 Signatura conveni Plaça del Soci Cooperatiu 02.JPG
190201 Signatura conveni Plaça del Soci Cooperatiu 03.JPG
Potser t'agradaria compartir...