Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

28-01-2019

Noves activitats de suport en la cerca de feina

Potser t'agradaria compartir...

Noves activitats de suport en la cerca de feina

La Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès impulsa noves activitats formatives adreçades a les persones que cerquen feina.

 

El dia 1 de febrer, es farà la primera d’una sèrie de formacions de suport a les persones aturades per millorar les seves eines per cercar feina. La Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès, a través dels serveis d’ocupació municipal actius (El Vendrell, Calafell, Cunit, l’Arboç i la Bisbal del Penedès) i amb la col·laboració de la resta de municipis de la comarca adherits al projecte, com és el cas de Sant Jaume dels Domenys, organitza aquestes jornades formatives de curta durada.

 

De 09.30 a 13.30 h de divendres es farà l’activitat a Calafell, on es donarà resposta a la pregunta “Quins són els meus canals de recerca de feina pel meu perfil professional?”

 

En el mateix horari es faran la les altres dues activitats, centrades en el coneixement del territori, com visitar un polígon industrial i com fer arribar el currículum a les empreses de manera efectiva. En aquestes sessions es farà una visita a un polígon en autobús, que sortirà i retornarà a l’Arboç (el dia 6 de febrer) i a la Bisbal del Penedès (el dia 8 de febrer). Per poder assistir a qualsevol d’aquestes dues activitats, s’haurà hagut d’assistir a la primera.

 

Les persones interessades poden demanar més informació i inscriure’s en el Servei d’Ocupació Municipal de referència que poden localitzar al web http://www.xarxaocupaciobp.cat/

 

Potser t'agradaria compartir...