Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-01-2019

Servei d'atenció telefònica a la gent gran, Bon dia!

Potser t'agradaria compartir ...   
Servei d'atenció telefònica a la gent gran, Bon dia!

L'àrea de Benestar social de l'ajuntament de Sant Jaume dels Domenys segueix oferint el servei d'atenció telefònica a la gent gran, Bon dia!

 

El servei s'adreça a totes les persones grans residents al municipi que ho sol·licitin als Serveis Socials o al propi ajuntament, omplint el full de sol·licitud i d'autorització per rebre les trucades que els fan els i les voluntàries, de dilluns a divendres en la franja horària de 10 a 12 del migdia.

 

Aquest sistema que funciona com una xarxa de seguiment i de prevenció, vetlla per les persones grans que viuen soles, per a què no es sentin aïllades. Així mateix és una manera de detectar possibles situacions de necessitat o de risc, que els i  les voluntàries posarien en coneixement de qui calgués (família, serveis socials o sanitaris).

 

L’objectiu del servei és que les persones beneficiàries del servei puguin continuar vivint a les seves llars, en l’entorn habitual, i se sentin acompanyades. Durant l’estona que dura la trucada, els i les voluntàries els fan preguntes per saber el seu estat i en la conversa els faciliten informació sobre recursos i qüestions locals que els puguin interessar. 

Potser t'agradaria compartir ...