Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

18-12-2018

Sant Jaume dels Domenys, destí turístic

Potser t'agradaria compartir...

Sant Jaume dels Domenys, destí turístic

La revista mensual Turisme, en el seu número 48 corresponent al mes de desembre, ha publicat un article a doble pàgina amb informació d’interès turístic del municipi.

 

Són molts els indrets i els racons que paga la pena descobrir, com ara les restes de l’aqüeducte romà, el pont romà de Cornudella, la Torre medieval de Lletger, la necròpolis cristiana amb les tombes antropomòrfiques o la pica baptismal de l’època visigòtica. Això, sumat a la valuosa zona forestal de les muntanyes del Montmell o la riquesa paisatgística que ofereixen els camps de conreus de vinyes, oliveres i ametllers, converteixen Sant Jaume dels Domenys en una destinació preuada per combinar natura i història en un ambient de descans i recolliment.

 

En els propers cinc números, la revista seguirà publicant articles per ampliar les informacions i divulgar el patrimoni cultural, artístic i natural dels pobles i barris del municipi, així com per donar a conèixer les possibilitats turístiques que ofereix, amb els seus establiments d’hostaleria, allotjaments i consells per gaudir d’una visita o d’una estada.

 

La revista es pot adquirir en els quioscos o obtenir gratuïtament a les Oficines de Turisme de Catalunya. La difusió que fa l’empresa editora arriba a 120.000 lectors a tot Catalunya. També es pot subscriure l’edició digital al lloc web iquiosc.cat o visualitzar els números editats fa més d’un mes a magazinepublicaciones.com

 

Potser t'agradaria compartir...