Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-12-2018

Concert del cor de l'Orfeó Reusenc

Potser t'agradaria compartir...

Concert del cor de l'Orfeó Reusenc

 

Amb l’encesa de l’arbre a la plaça de l’ajuntament, feta el dissabte, 8 de desembre, Sant Jaume dels Domenys va fer el tret de sortida als actes previs de Nadal. Una vintena d’infants van participar en el guarniment de l’arbre pintant les boles que després van penjar de les branques de l’avet que hi ha davant de l’ajuntament. Un cop es va fer fosc es va fer la primera encesa de la lluminària nadalenca als carrers dels pobles i barris del municipi.

 

L’endemà, diumenge, es va fer concert del cor de l’Orfeó Reusenc dins de l’església parroquial, on els 36 membres del cor van interpretar peces de Raimon o de Lluís Llach, entre d’altres, essent totes molt aplaudides pel públic assistent, especialment les cançons Que tinguem sort i L’Estaca. Per finalitzar, es va cantar el Cant de la Senyera i Els Segadors.

 

Aquest proper cap de setmana, coincidint amb la Marató de TV3, es faran nombroses activitats organitzades per les entitats i associacions encapçalades per l’Associació de dones la Llinyola. A les 9 del matí es començarà amb una caminada i a les 10 obrirà el mercat de productes casolans i artesanals. Als vols del migdia es faran les actuacions dels Gegants i gralles i el Ball de Bastons de Sant Jaume, que acabaran amb un vermut i sortejos varis. Per la tarda la Societat de Sant Jaume acollirà el concert solidari amb la coral de La Llinyola – La Gornal i de l’Escola de Música Contrapunt. El benefici de totes les activitats seran per la Fundació Marató de TV3, que enguany té com a tema el càncer.

 

 


181208 Encesa de l'arbre.jpg
Potser t'agradaria compartir...