Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-11-2018

S'amplia el nombre de sessions d'activitat física al parc de salut de Cornudella

Potser t'agradaria compartir ...   
S'amplia el nombre de sessions d'activitat física al parc de salut de Cornudella

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha arribat a un acord amb la Diputació de Tarragona per a què les sessions d’activitats físiques als parcs de salut s’ampliïn el que resta de l’any.

 

Des d’octubre que un cop a la setmana, els dijous, monitores professionals imparteixen les sessions adreçades a la gent gran en el parc de salut del barri de Cornudella. Vista la gran acceptació que estan tenint i del gran nombre de participants que es congreguen, a partir d’aquesta setmana s’afegeixen els dimarts fins a finals d’any.

 

Per espai d’una hora cada sessió, les monitores dirigeixen i indiquen a les persones assistents els exercicis que poden fer, tant utilitzant l’equipament fixe que hi ha instal·lat al parc com el que els usuaris poden fer pel seu compte en les seves llars. Així mateix se’ls fa recomanacions sobre com millorar l’esforç, evitant postures amb risc de lesions, i com aprofitar situacions quotidianes per exercitar el cos d’una forma saludable.

 

L’any 2015 es va inaugurar el parc de salut de Cornudella i des d’aleshores s’ha vingut fent aquesta activitat durant el curs escolar, d’octubre a juny, que està finançada per la Diputació de Tarragona.

Potser t'agradaria compartir ...