Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-11-2018

Visita de la Consellera d'Agricultura

Potser t'agradaria compartir ...   
Visita de la Consellera d'Agricultura

El passat dijous, dia 15 de novembre, la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Senyora Teresa Jordà i Roura, va visitar Sant Jaume dels Domenys.

 

Als volts del migdia va arribar fins a l’ajuntament on va ser rebuda per l’alcalde, senyor Magí Pallarès, qui li va presentar les autoritats i representants de les entitats i associacions del municipi que l’esperaven. Dins del consistori la consellera va signar el llibre d’honor i es va adreçar als assistents per dir-los que havia constatat la força i el caràcter d’aquest municipi agrícola per excel·lència, es va referir a la història per recordar que a l’època dels romans la vila ja bategava i va prendre com a exemple per als reptes del país, que fa segles Sant Jaume s’independitzà de Castellví de la Marca, comentant que potser seria en els seus carrers i places on es podria trobar el secret.

 

L’alcalde per la seva part va agrair la seva presència i l’obsequià amb un lot de llibres editats per l’ajuntament, estudis sobre la història del municipi i novel·les de l’autor local Josep Pros i Marlés.

 

Van continuar fins a Cellers Domenys on la consellera va fer una visita tècnica.


181115 Visita consellerqa agricultura 01.JPG
181115 Visita consellerqa agricultura 02.JPG
181115 Visita consellerqa agricultura 04.JPG
181115 Visita consellerqa agricultura 05.JPG
181115 Visita consellerqa agricultura 06.JPG
181115 Visita consellerqa agricultura 07.JPG
Potser t'agradaria compartir ...